Parthos Group breidt uit met nieuw bedrijf: Parthos Construction B.V.

25 nov 2015

De oprichting van  Parthos Construction B.V. heeft tot doel de Parthos Group te ondersteunen met de verdere uitbouw van haar activiteiten van mobiele wanden, interieurbouw, winkelinrichting en metaalwerken. Parthos is, met de toevoeging van dit bedrijfsonderdeel, een volwaardige internationale speler met alle faciliteiten voor turnkeyprojecten. “ Door Parthos Construction  toe te voegen aan de Parthos Group, ontstaat er een volledig full-service bedrijf, waarbij de klant bij Parthos terecht kan voor zowel service en onderhoud als ook voor het gehele turnkeytraject tot en met productie, bouw en inrichting om ruimtes optimaal te benutten en flexibel in te delen”, aldus CEO Eric van den Wildenberg.

Parthos B.V, gevestigd in Panningen, blijft (inter)nationaal in rap tempo groeien, niet alleen met het openen van buitenlandse productie faciliteiten en verkoopkantoren, maar nu ook met de nieuwe bouw- en servicetak Parthos Construction B.V.

Door volledige service en fulfilment te kunnen bieden, kan Parthos  haar klanten nog beter van dienst door naast de mobiele wanden, interieurbouw, winkelinrichting, metaalconstructies, ook bouwwerkzaamheden op het gebied van service en onderhoud aan te bieden.

Bedrijf

Parthos B.V. in Panningen bestaat sinds 1968 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf in mobiele wandsystemen, interieurbouw en winkelinrichting. Bij Parthos Metal worden metaalconstructies geproduceerd. Parthos Construction B.V., voor alle ondersteunende service en onderhoud met betrekking tot bouwwerkzaamheden, is gevestigd in Beringe. Parthos ontwikkelt, produceert en monteert wereldwijd via haar eigen verkoopkantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland. Daarnaast heeft Parthos productie- en verkoopvestigingen in Marokko, China en Thailand.

Certificeringen

Parthos beschikt over het ISO 9001, ISO 14001, VCA* certificaat en FSC ®

certificering. Ook is Parthos participerend lid van het Dutch Green Building Council en is zij aangesloten bij de Britse Riba en Constructionline.

Back to news overview