ISO 14001 certificering Parthos

Parthos behaalt ISO 14001 certificering

Panningen - 13 mrt 2015

 

Parthos B.V. uit Panningen ontvangt ISO 14001:2004 certificaat, in navolging op haar ISO 9001 certificering.

Het ISO 14001 certificaat toont aan dat het milieumanagement systeem van Parthos voldoet aan de eisen van het International Organization for Standardization (ISO). Het milieumanagementsysteem is van toepassing op ontwikkeling, productie, montage en onderhoud van mobiele wandsystemen en interieurbouw.

Ook  Parthos China Mobile Wall Systems Co., Ltd. (factory)

“Parthos is bijzonder trots op deze certificering. Zeker omdat nu zowel Parthos B.V.  in Panningen alsook Parthos China Mobile Wall Systems Co., Ltd. (factory)  de certificering hebben behaald. Dit ISO 14001 certificaat sluit naadloos aan op ons beleid op milieugebied dat wij steeds meer verankeren in onze activiteiten en bedrijfsprocessen.”, aldus CEO E. van den Wildenberg.

Milieumanagement

De ISO 14001 certificering is één van de normen van de ISO 1400 serie en wordt wereldwijd toegepast om milieumanagementsystemen te certificeren. Met behulp van een gecertificeerd milieumanagementsysteem draagt Parthos bij aan de beheersing en vermindering van milieurisico’s en streeft zij naar een permanente verbetering van haar milieuprestaties.

Eerder behaalde certificeringen

Naast het ISO 14001 certificaat, behaalde Parthos eerder het ISO 9001 en het VCA* certificaat. Ook is Parthos participerend lid van het Dutch Green Building Council en is zij aangesloten bij de Riba en Constructionline. In September 2014 ontving ook Parthos China Mobile Wall Systems Co., Ltd. (factory) een ISO 14001 certificering.

Bedrijf:

Parthos B.V. in Panningen bestaat sinds 1968 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf in mobiele wandsystemen, interieurbouw en winkelinrichting. Parthos ontwikkelt, produceert en monteert wereldwijd via haar eigen verkoopkantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Marokko. Daarnaast heeft Parthos productie- en verkoopvestigingen in China en Thailand. Bij Parthos Metal in Nederland worden metaalconstructies geproduceerd.

 

 

Back to news overview