FSC

Parthos B.V. ontvangt FSC ® certificering.

Panningen - 06 mei 2015

Parthos B.V. verwierf het internationale, onafhankelijke FSC ® -C124545 -keurmerk wat verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Zowel mobiele wanden alsook interieurbouw/winkelinrichting.
Dit houdt in dat Parthos B.V. en Parthos Deutschland GmbH gerechtigd zijn om zowel de mobiele wanden alsmede de producten voor interieurbouw/winkelinrichting met een FSC ® -claim te mogen verkopen.

Milieumanagement
Het benodigde hout voor de fabricage van de mobiele wanden en interieurbouw/winkel inrichting van Parthos wordt al jaren op een milieuvriendelijke en verantwoorde wijze geproduceerd. Door het gebruik van FSC ® – hout draagt Parthos bij aan het behoud van bossen en een wereldwijde gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Eerder behaalde certificeringen
Naast het FSC ® – certificaat, behaalde Parthos eerder het ISO 14001, het ISO 9001 en het VCA* certificaat. Ook is Parthos participerend lid van het Dutch Green Building Council en is zij aangesloten bij de Riba en Constructionline.

Bedrijf
Parthos B.V. in Panningen bestaat sinds 1968 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal bedrijf in mobiele wandsystemen, interieurbouw en winkelinrichting. Parthos ontwikkelt, produceert en monteert wereldwijd via haar eigen verkoopkantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Marokko. Daarnaast heeft Parthos productie- en verkoopvestigingen in China en Thailand. Bij Parthos Metal in Nederland worden metaalconstructies geproduceerd.

 

 

Back to news overview