Nieuw: wanden met ingebouwde elektrische bedienbare jaloezieën!

Dublin, Ierland - 06 mei 2015

Parthos B.V. heeft in samenwerking met RKD architects, het oudste Ierse architecten bureau , een prestigieus project opgeleverd bij het bedrijf Kerry Foods te Dublin. In dit project zijn 7 Transpalace mobiele paneelwanden geplaatst die in totaal bestonden uit 29 standaard elementen en 6 deurelementen. Alle wanden worden semi automatisch – akoestisch gesloten middels een elektrisch aangedreven mechaniek.

Het bijzondere aan dit innovatieve project is, dat alle losse elementen voorzien zijn van elektrisch bedienbare jaloezieën. Als de losse elementen aan elkaar gekoppeld zijn, kunnen de jaloezieën met één druk op de knop bediend worden: van beneden naar boven, ofwel open, ofwel dicht. Dit zorgt voor een dynamische uitstraling. Door het gebruik van een Transpalace wand creëert men een open en lichte omgeving, maar behoudt men de hoogwaardige Palace kenmerken zoals een hoge geluidsisolatiewaarde en een eigentijds functioneel design. Parthos biedt een groot palet aan keuzes, zowel voor de kleurstellingen van de Transpalace wanden als voor de jaloezieën.

Voor meer informatie over de specifieke wensen van uw project kunt u contact opnemen met info@parthos.com. Voor meer informatie over onze Transpalace wanden klikt u hier.

Back to news overview