Ontworpen voor groen

Wij zien het als onze ecologische verantwoordelijkheid om deel te nemen aan dit voortgaande proces van duurzaamheid. Als lid van de Nederlandse Green Building Council dragen we actief bij aan de doelstellingen van de wereldwijde Green Building Council.

Vraag naar de Breeam internationale gebouwen certificerings methode. Parthos voldoet aan de HEA 9 vluchtige organische verbindingen. ( Het bevorderen van een gezonde en goede kwaliteit van de binnenlucht doordat de gebruikte bouw- en afwerkingsmaterialen een lage emissie van schadelijke vluchtige organische verbindingen en andere schadelijke stoffen veroorzaken.)

 

Wereld’s meest veelzijdige producent van mobiele wanden, interieurprojecten en metaalconstructies

‘Ruimte in beweging’ en ‘vrijheid in vormgeving’ vormen de twee pijlers waarop ons productaanbod is gebaseerd. Met onze duurzame oplossingen optimaliseert u uw ruimte en bespaart u op energie!

Parthos staat synoniem voor duurzaamheid, traditioneel vakmanschap en maatwerk tot in de kleinste details.

Filosofie

Duurzaamheid en innovatief vermogen inspireren ons om onze producten continu te verbeteren en te verfijnen.

Meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring, vormen de grondslag van het maximale resultaat dat wij telkens weer weten neer te zetten.

News

24 okt 2018

vacature voor een teamlid Bedrijfsbureau

Parthos biedt meerdere fulltime werkplekken in Panningen, in een internationale werkomgeving met een informele werksfeer. Zie je dit wel zitten? […]

Read more