News

26 jul 2019

Nieuwe videoserie: Parthos productdemonstraties

Parthos kondigt een nieuwe videoserie aan waarin productdemonstraties worden weergegeven van diverse voltooide projecten: De eerste video is reeds geplaatst. […]

Read more

Ontworpen voor groen

De mobiele ruimteoplossingen van Parthos bieden u optimale flexibiliteit in het gebruik van vierkante meters, wat zowel ruimte als energie bespaart. Parthos draagt bij aan het milieu en een verbetering van de kwaliteit van het leven omdat zijn mobiele ruimteoplossingen ontworpen zijn voor groen met een productlevenscyclus van meer dan 25 jaar, waarna het volledig herbruikbaar is!

Dutch Green Building Council Klimaatverandering, de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, stijgende energiekosten en een gebrek aan ruimte drijven de vraag naar ecologisch en economisch levensvatbare gebouwen op. Dat is waarom de mobiele ruimteoplossingen van Parthos staan voor duurzaamheid in de gehele leveringsketen. Wij streven ernaar zoveel mogelijk lokale materialen te gebruiken op basis van 100% recycleerbaarheid en niet-giftigheid. Parthos heeft een volledig geïntegreerd zuinig en energiebesparend productieproces ontwikkeld en maakt gebruik van strategieën voor efficiënt materiaalgebruik, zoals dimensionale planning om de hoeveelheid benodigde bouwmaterialen te verminderen en de bouwkosten te verlagen. Afvalscheiding en categorisatie zijn geïntegreerd in onze dagelijkse activiteiten. Door het winnen van brandstof uit afval genereert Parthos zelfs voor een deel zijn eigen energie!

Wij zien het als onze ecologische verantwoordelijkheid om deel te nemen aan dit voortgaande proces van duurzaamheid. Als lid van de Nederlandse Green Building Council dragen we actief bij aan de doelstellingen van de wereldwijde Green Building Council.

Vraag naar de Breeam internationale gebouwen certificerings methode. Parthos voldoet aan de HEA 9 vluchtige organische verbindingen. ( Het bevorderen van een gezonde en goede kwaliteit van de binnenlucht doordat de gebruikte bouw- en afwerkingsmaterialen een lage emissie van schadelijke vluchtige organische verbindingen en andere schadelijke stoffen veroorzaken.)

Ook op het gebied van groen bouwen heeft Parthos bewezen uw partner te zijn!